Liity ja osallistu

Muutos ei tapahdu itsestään. Humaania päihdepolitiikkaa ry rekrytoi jatkuvasti uusia vapaaehtoisia työhön humaanimman päihdepolitiikan puolesta. Kaikki apu on tarpeen, eikä sinulta toivota muuta kuin halua edistää oikeudenmukaisempaa päihdepolitiikaa. Humaania päihdepolitikkaa ry:ssä voit esimerkiksi kirjoittaa, kuvata, luoda graafista ilmettä, järjestää tapahtumia, pitää yhteyttä mediaan, viranomaisiin, päättäjiin ja toisiin järjestöihin tai vain ideoida yhdessä parempaa huomista.

Sinun ei ole välttämätöntä olla yhdistyksen jäsen osallistuaksesi toimintaan, mutta vain jäsenellä on on oikeus äänestää yhdistyksen sääntömääräisissä kokouksissa ja hakea sen hallitukseen. Jos haluaisit tukea yhdistyksen tarkoitusta, mutta et ehdi osallistua toimintaan, niin jo pelkästä jäsenmaksusta on paljon apua kattamaan toimintaan, tapahtumiin, painatteisiin ja nettisivuihin liittyviä kuluja.

Yhdistyksen jäseneksi liitytään suorittamalla jäsenmaksu tällä sivulla olevien linkkien kautta tai yhdistyksen verkkokaupassa. Voit varsinaisen jäsenyyden lisäksi tukea yhdistystä ostamalla tukijäsenyyden. Jäsenyyksiä on eri hintaisia, sen mukaan miten paljon haluat tukea yhdistyksen toimintaa. Muista lukea myös yhdistyksen säännöt.

Jos haluat osallistua aktiivisesti yhdistyksen toimintaan, niin kannattaa ottaa yhteyttä joko sähköpostilla hpp@hppry.fi tai Facebook-sivun kautta. Yhdistyksen aktiivitoimintaa organisoidaan enimmäkseen jäsenten suljetussa Facebook-ryhmässä, johon saat halutessasi kutsun. Tapaamisia järjestetään erityisesti Helsingissä, jossa ollaan kokoonnuttu yleensä pari kertaa kuukaudessa. Ylläpidämme Facebookissa myös erillistä mediaseurantaan keskittyvää ryhmää. Mikäli sinulle ei ole mahdollista päästä kokouksiin paikalle, niin etäosallistuminen järjestyy netin kautta.

Jäsenmaksun voit suorittaa myös Bitcoineilla

1JvnziTgKeTpCRHTP5x6Hx6LqvTNwuKDfJ