5/2016 Maailma kylässä -festivaalit

10471592_10152597899360969_4207449986695703468_n

Humaania päihdepolitiikka ry on jälleen mukana Maailma kylässä -festivaaleilla. Tervetuloa pohtimaan kanssamme, miten päihdepolitiikkaa tulisi kehittää ja mitkä keinot inhimillisimmin ja tehokkaimmin vähentäisivät huumehaittoja.

Kiinnostuneille on tarjolla myös tietoa siitä, miten osallistua muutokseen paremman ja ihmisarvoisen päihdepolitiikan puolesta. Humaania päihdepolitiikkaa haluaa tarjota kiinnostuneille porukan, jonka kanssa voi viedä asiaa eteenpäin itselleen parhaiten sopivalla tavalla. Tule tutustumaan yhdistyksen toimintaan, kaikille löytyy varmasti jotakin taidosta ja vapaa-ajan määrästä riippumatta!

Tapahtuma järjestetään 28.–29. toukokuuta Kaisaniemen puistossa lauantaina kello 11–20 ja sunnuntaina 11–18. Humaania päihdepolitiikkaa on paikalla koko tapahtuman ajan.

Humaania päihdepolitiikkaa ry:n pöytä löytyy Mahdollisuuksien tori -teltasta. Sen koodi on tapahtumakartassa C258 ja se sijaitsee teltan päälavan puoleisessa päädyssä.

Tapahtumassa toimintaansa esittelevät myös lukuisat muut kansalaisjärjestöt. Lisäksi paikalla esiintyy useita artisteja eri puolilta maailmaa, ja paikalla olevista kojuissa voi tutustua eksoottisiin makuelämyksiin.
MK-festarikartta 2

Posted in Tapahtumat and tagged .