Kannabinoidi-tilaisuus 10.2.2023

Humaania päihdepolitiikkaa ry oli mukana järjestämässä kannabinoideja ja kannabista koskevaa politiikkaa käsittelevää keskustelutilaisuutta 10. helmikuuta 2023.

Tilaisuudessa Humaania päihdepolitiikkaa ry:n hallituksen jäsen, päihdetutkija ja yhteiskuntatieteiden tohtori Aleksi Hupli piti 10.2.2023 esityksen kannabiksessa esiintyvistä kannabinoideista, ihmisen endokannabinoidijärjestelmästä, lääkekannabiksesta ja huumepolitiikan tuoreista tuulista.

Huplin luento avasi Humaania päihdepolitiikkaa ry:n vuoden 2023 eduskuntavaaliehdokkaille järjestämän kannabikseen keskittyvän poliittisen paneelikeskustelun.

Paneelikeskustelu keskittyi kannabikseen ja siihen liittyvään päihde- ja lääkepolitiikkaan. Tuolloin kansanedustajehdokkaina olleet Coel Thomas (vihreät), Sara Salonen (SDP) ja Otto Meri (kokoomus) toivat kukin oman arvokkaan näkemyksensä asiaan, joka kaipaisi samankaltaista asiallista keskustelua sekä vaalien aikana että eduskunnassa. Ensimmäiset puoli tuntia paneelikeskustelua, jonka jälkeen yleisön kysymyksiä ja kommentteja.

Posted in Tapahtumat.