Tue ja osallistu

Tue ja osallistu

Muutos ei tapahdu itsestään. Humaania päihdepolitiikkaa ry pyörii jäsentensä lahjoitusten ja vapaaehtoistyön varassa. Jos pidät kestävämpää päihdepolitiikkaa tärkeänä asiana, voit tukea työtämme liittymällä jäseneksemme tältä sivulta löytyviä linkkejä klikkaamalla tai verkkokaupassamme. Tarjolla on sekä varsinainen jäsenyys että kannatusjäsenyys, joiden erona on, että varsinaisilla jäsenillä on äänioikeus yhdistyksen kokouksissa. Jäsenyyksiä on eri hintaisia, joten voit helposti valita itsellesi sopivan summan. Luethan myös yhdistyksemme säännöt ja tietosuojaselosteen.

Rahalahjoituksen lisäksi voit auttaa myös suoraan osallistumalla. Järjestömme toimii kokonaisuudessaan vapaaehtoispohjalta, ja rekrytoimme jatkuvasti uusia tekijöitä mukaan. Kaikki apu on tarpeen, ja osallistumisen ainoana ehdottomana edellytyksenä on halu edistää kestävämpää päihdepolitiikaa. Järjestömme aktiivijäsenenä voit esimerkiksi kirjoittaa, kuvata, luoda graafista ilmettä, järjestää tapahtumia, pitää yhteyttä mediaan, viranomaisiin, päättäjiin ja toisiin järjestöihin, tai vain ideoida yhdessä maailmaa, jossa suhtautuminen päihteisiin on kokonaisvaltaisesti kestävämmällä pohjalla.

Yhdistyksen toimintaan osallistuminen ei vaadi jäsenyyttä, mutta vain varsinaisella jäsenellä on on oikeus äänestää yhdistyksen sääntömääräisissä kokouksissa ja hakea sen hallitukseen. Jos haluat tukea yhdistyksen tarkoitusta, muttet ehdi osallistua käytännön toimintaamme, niin jäsenmaksusi auttaa kattamaan toimintaamme liittyviä kuluja, jotka koostuvat esimerkiksi mediasisällön tuottamisesta, tuottamamme sisällön levittämisestä, järjestämistämme tapahtumista, painatteista ja nettisivujemme ylläpidosta.

Jos haluat tukea yhdistystä muuten, voit ostaa esimerkiksi kannatustuotteena myytävän kangaskassimme. Ne ovat myynnissä verkkokaupassamme.

Jos haluat osallistua aktiivisesti yhdistyksen toimintaan, ota yhteyttä joko sähköpostilla hpp [at] hppry.fi tai Facebook-sivumme kautta. Yhdistyksen aktiivitoimintaa organisoidaan enimmäkseen rajatussa Facebook-ryhmässä, johon voi pyytää kutsua. Tapaamisia järjestämme erityisesti Helsingissä, jossa kokoonnumme yleensä pari kertaa kuukaudessa. Mikäli et pääse fyysisesti paikalle, on myös netin kautta tapahtuva etäosallistuminen mahdollista. Ylläpidämme Facebookissa myös erillistä mediaseurantaan keskittyvää ryhmää.

Parempaa päihdepolitiikkaa luodaan nyt.


Verkkokauppa

Voit liittyä jäseneksi yhdistykseen Holvi-verkkokaupassa. Löydät verkkokaupan jäsenyysvaihtoehdot ja kannatustuotteet osoitteesta:
https://holvi.com/shop/hpp-ry/

Jäsenmaksun maksaminen onnistuu myös Bitcoineilla

1JvnziTgKeTpCRHTP5x6Hx6LqvTNwuKDfJ